Υπάρχουν αρκετοί λόγοι εάν το κλιματιστικό σας δε λειτουργεί, συμβουλή δείτε πρώτα εάν είναι στο ρεύμα ή αν το τηλεχειριστήριο έχει μπαταρίες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μη προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε την τυχόν βλάβη, ανοίγοντας την πλακέτα ή κάποιο άλλο μηχανικό – ηλεκτρολογικό σημείο του air-condition, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσετε περαιτέρω βλάβη στο κλιματιστικό σας ή ακόμη και ηλεκτροπληξίας. Καλέστε έναν έμπειρο ψυκτικό για να σας δώσει μία λύση.

Συμβουλές και συχνές βλάβες κλιματιστικών για τις οποίες θα χρειαστείς επαγγελματία ψυκτικό για την επισκευή τους

 • Βλάβη πλακέτας
  Το πρόβλημα θα γίνει άμεσα αισθητό, καθώς το κλιματιστικό δε θα λειτουργεί. Συμβουλή μη προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε την τυχόν βλάβη, ανοίγοντας μηχανικά – ηλεκτρολογικά μέρη του air-condition, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσετε περαιτέρω βλάβη στο κλιματιστικό σας ή ακόμη και ηλεκτροπληξίας. Καλέστε έναν έμπειρο ψυκτικό ο οποίος θα επισκευάσει τη βλάβη της πλακέτας του κλιματιστικού σας.

 • Διαρροή φρέον
  Η συστηματική συμπλήρωση του φρέον ως λύση δεν ενδείκνυται, διότι δεν δίνεται λύση στο πρόβλημα. Καλέστε έναν έμπειρο ψυκτικό έτσι ώστε να εντοπίσει τη διαρροή να την επισκευάσει.

 • Βουλωμένα φίλτρα
  Εάν παρατηρείτε μια άσχημη μυρωδιά από το κλιματιστικό σας ή έχετε μειωμένη απόδοση, πιθανών να έχουν βουλώσει τα φίλτρα του air-condition. Συμβουλή μη προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε την τυχόν βλάβη, ανοίγοντας μηχανικά – ηλεκτρολογικά μέρη του air-condition, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσετε περαιτέρω βλάβη στο κλιματιστικό σας ή ακόμη και ηλεκτροπληξίας. Καλέστε έναν έμπειρο ψυκτικό να επισκευάσει τη βλάβη του κλιματιστικού σας.

 • Αυξομείωση ισχύος του κλιματιστικού
  Συμβουλή μη προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε την τυχόν βλάβη, ανοίγοντας μηχανικά – ηλεκτρολογικά μέρη του air-condition, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσετε περαιτέρω βλάβη στο κλιματιστικό σας ή ακόμη και ηλεκτροπληξίας. Καλέστε έναν έμπειρο ψυκτικό για να σας δώσει μία λύση.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ