Η εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΛΙΜΑ ξεκίνησε τις δραστηριότητές το 2001 στον κλιματισμό και εξαερισμό με έδρα το Μοσχατο και δραστηριοποιείται στον τομέα του κλιματισμού – εξαερισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η εταιρία ΤΕΧΝΟΚΛΙΜΑ με σταθερή ανάπτυξη στο χώρο του κλιματισμού προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα κλιματισμού τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρει έμπειρες συμβουλές-υπηρεσίες σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης, εξαερισμού για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.
Είναι μία εξειδικευμένη εταιρεία κλιματισμού που απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο στόλο οχημάτων.

Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας αποκλειστικά στο χώρο του κλιματισμού, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, μπορεί να εγγυηθεί ότι οι προτεινόμενες λύσεις θα καλύψουν πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη.

Συγκεκριμένα μπορούμε να παρέχουμε:

• Μια ολοκληρωμένη μελέτη κλιματισμού – εξαερισμού για κάθε κτήριο.
• Ολοκληρωμένες μελέτες κλιματισμού με συστήματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης (Inverter, Ενεργειακή κλάση Α+).
• Ποιοτική εγκατάσταση του συστήματος κλιματισμού – εξαερισμού.

• Συντήρηση οποιασδήποτε κλιματιστικής μονάδας
• Πρόταση αγοράς κλιματιστικού στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς, και σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με τη χαμηλότερη κατανάλωση!
• Επισκευή παντός τύπου κλιματιστικού ή κλιματιστικής μονάδας

Οι υποχρεώσεις μας δεν σταματούν με την ολοκλήρωση μιας επιτυχούς κλιματιστικής εγκατάστασης – αυτό είναι μόνο η αρχή. Έχουμε τη δυνατότητα να συντηρούμε και να επισκευάζουμε τον εξοπλισμό σας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την άψογη λειτουργία του για πολλά χρόνια.

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για τη διάγνωση βλαβών και τη δοκιμή των μηχανημάτων, έτσι ώστε οι πελάτες μας να κερδίζουν χρόνο και χρήματα.

Η συντήρηση των μηχανημάτων γίνεται κατόπιν συνεννόησης ή σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας και της και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιό της εγγυάται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητά της καθώς επίσης για την ποιότητα και για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της. Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγουμε τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά, μέσω του διαδικτύου προσδοκώντας να δώσουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας. Η ΤΕΧΝΟΚΛΙΜΑ γνωρίζει να συντηρεί και να επισκευάζει τον εξοπλισμό σας,ετσί ώστε να παρέχει την άψογη λειτουργία του για πολλά χρόνια.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ